۱۴۰۲.۰۸.۲۰

دفتر «هنر و ادبیات پیشرفت» حوزه هنری بیش از یک سال است که فعالیت خود را با هدف معرفی تولیدات بومی و دستاوردهای علمی، فرهنگی، هنری، اقتصادی و....در مناطق مختلف کشور آغاز کرده است. مجید مالکی مسئول دفتر هنر و ادبیات پیشرفت استان‌های حوزه هنری است که «دفتر هنر و ادبیات پیشرفت» حوزه هنری را پایگاهی برای رای‌زنی با مسئولان استانی از استانداری گرفته تا مدیرکل آموزش و پرورش و شرکت‌های مختلف معرفی می‌کند.

به گزارش روابط عمومی حوزه هنری، وی درباره روایت پیشرفت در ۹ استان کشور می‌گوید: امروزه ما در جنگ نرمی هستیم که جمهوری اسلامی را به عنوان نظامی ناکارآمد در حوزه اقتصادی، سیاسی و حکمرانی، دانش بنیان، اجتماعی و فرهنگی معرفی می‌کند تا با این حجمه کم کم این نگاه در ذهن تک تک آدمها کاشته شود.

مالکی می‌افزاید: ما در برابر این روایت، طرح روایت موفقیت راه‌اندازی شده تا به همه بگوییم که جمهوری اسلامی ناکارآمد نیست بلکه ایران در بسیاری از موضوعات وارد میدان می‌شود و پر از محصولاتی است که برای اولین بار تولید شده‌اند و پر از دانش‌هایی است که پیش از این نبوده است. ما در این روایتگری می‌گوییم که ایران در مرز علم و دانش در حال پیش‌روی است و صرفا موفقیت و رشد ایران روایت نشده است.

وی با تاکید بر اینکه بحران موجود عدم روایتگری موفقیت ایران است اظهار دارد: دفتر هنر و ادبیات پیشرفت حوزه هنری بر روایت پیشرفت استان‌ها تمرکز یافته تا بحران موجود را رفع کند.

مالکی با یادآوری اینکه دفاتر هنر و ادبیات پیشرفت حوزه هنری فعالیت خود را از سال گذشته در چند استان آغاز کرده‌اند می‌گوید: با آموزش و پرورش به توافقی رسیده‌ایم که محصول نمونه و تولید شده در استان‌ها تحت عنوان کتاب به مربیان پرورشی ارائه شود. نمونه این کار در استان گیلان اتفاق افتاده و ۲۱ شخصیت قهرمانی که مسئله منطقه‌ای را حل کردند را تحت عنوان  ۲۱ سوژه پیشرفت معرفی کرده است. این بحث توسط مربیان و معلمان ارائه می‌شود و با تمرین برای دانش‌آموزان همراه است تا در این جریان هم دانش‌آموزان شخصیت‌ها و افراد تاثیرگذار منطقه خود را بشناسند و به خودباوری برسند.

او درباره راه‌اندازی دفاتر «هنر و ادبیات پیشرفت» در ۹ استان کشور می‌گوید: این دفاتر بر اساس ظرفیت‌های موجود در استان‌های آذربایجان شرقی، گیلان، سمنان، مرکزی، لرستان، چهارمحال بختیاری، فارس، هرمزگان و خوزستان تاسیس شده‌اند. البته ما محدودیتی نسبت به راه‌اندازی این دفاتر در دیگر استانها نداریم و تلاش خواهیم کرد تا این اتفاق در سایر نقاط کشور هم رخ دهد. اگرچه این مطالبه غالبا از سوی استانها بوده که نیاز به تاسیس  دفتر «هنر و ادبیات پیشرفت» را مطرح کرده‌اند.

مالکی با بیان اینکه در برخی از استان‌ها حوزه هنری بر اساس ظرفیتی که در آن منطقه داشته این دفاتر را راه‌اندازی کرده است می‌گوید: در حال حاضر به دنبال گسترش کمی  دفتر «هنر و ادبیات پیشرفت» نیستیم اگرچه تعامل‌هایی با مسئولان مراکز استانی هم داشته‌ایم. ما معتقدیم تولید یک محصول در استان‌ها باعث ایجاد جریان‌سازی برای تولید در دیگر استان‌ها ‌شود و همین امر زمینه تاسیس  دفاتر «هنر و ادبیات پیشرفت» در دیگر استان‌ها را ایجاد کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha